Apartmani u Beogradu

Rakoc Apartmani u Beogradu – O NAMA

Rakoc apartmani, ekskluzivna ponuda stan na dan apartmani u Beogradu. Jedan vlasnik svi apartmani u strogom centru grada uz samu Knez Mihailovu ulicu. Apartmani se ne razlikuju; jedan dizajn, jedinstvena oprema sve novo i besprekorno čisto, izdvajaju se samo po strukturi: jednosobni, dvosobni, trosobni… kvalitet apartmana jednači se sa luksuznim hotelima! Dugogodišnji rad na brendiranju smeštajne ponude, izdvojio nas je kao najkvalitetniju ponudu apartmanskog smeštaja na dan u Beogradu. Sigurni smo da naša ponuda apartmana, jedinstvenog izgleda i kvaliteta i predstavlja retku pojavu na ovim prostorima. Naši gosti su uvek naši, ko jednom boravi u apartmane Rakoc od tog momenta klijent zaboravi na hotel, jedno naglašavamo, gosti od nas uvek odlaze zadovoljni.

luksuzni apartmani u beogradu

Ako se pitate koje apartmane iznajmiti, upravo su to Rakoc apartmani. Izuzetno moderni, jednostavni, luksuzni u strogom centru gde je sve podređeno gostu za kratkoročni boravak. Enterijer svedenih arhitektonskih linija, obilje svetla sve na svom mestu, praktičan i jedinstven nameštaj potpuno u funkciji dnevnog smeštaja, oprema u stanu: luksuzni sadržaj nameštaj i sve drugo do najsitnijih detalja, naši gosti stiču taj osećaj kada je reč o našim apartmanima. Evo nekoliko ključnih prikaza kada su upitanju apartmani Rakoc.

CENTAR
Strogi centar, to jest; lokacija je nešto na šta se najviše stavlja akcenat, to ptivlači sve turiste i poslovni svet kao i sve druge. Doživljaj istoriske i urbane celine, ogroman broj institucija i poslanstava, umetničkih i drugih institucij, sve su to uštede u vremu, svima nama potreba, provod i uživanje takđe su vezani za strogi centar. Izolovati sebe iz strogog centar isto je i kada sete zaizgubili mobilni telefon.

apartmani u beogradu centar

CENA
Znalci ne postavljaju pitanje cene, naprotiv daleko izražajnije se traži i meri kvalitet usluge i sam smeštaj. Hoteli sa visokim standardima baš zahvaljujući tome polažu pravo na visoko budzetne goste, apartmani Rakoc fokusiraani su na baš tu ciljnu grupu. Usluga; kao u hotelima, konfor; kao u svom domu, apartmani Beograd Rakoc nezaobilazni smeštaj u Beogradu.

IZGLED
Standard visokih vrednosti veoma je bitna kategorija, to kako apartman izgleda, nimalo nije stvar slučajnosti, žele klijenata sve su zahtevnije. Jedinstveni detalji ručne izrade lični pečat u dizajniranj stanova visok standar brendirane opreme, samo su neke od karakteristika kako izgledaju apartmani. Posebna pažnja obraća se na ambijentu svakog stana; oživljavanje svakog kutka i stvaranje prijatne atmosfere doprinosi ambijentu da se svako oseti kao na svome.

apartmani u beogradu rakoc

LUKSUZNI APARTMANI
Beograd grad luksuznih apartmana, velika mogućnost smeštaja po principu stan na dan, Beograd nije samo mesto gde se može prenoćiti, kao što Beograd nije grad samo za uživanje; stanovništvo grada najraznovrsnije, slika života neuhvatljiv duh; nadvisiti se nad Beogradom i sve to poneti kao uspomenu i živo sećanje.
Rakoc apartmani

apartmani u beogradu luksuzni

Don't be shellfish...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *