Komentari

Mnogi naši gosti bili su dovoljno ljubazni da napišu recenziju - komentar o našim uslugama bilo da su koristili naš smeštaj u Beogradu za poslovne potrebe ili su koristili naš apartman u Beogradu za odmor, razonodu, zabavu.

Ako su vam Rakoc Apartmani u Beogradu bili po volji i želite ostaviti informaciju o vašem iskustvu o stanu u kojem ste boravili, kliknite ovde.

Danica Wolf, 05/03/2020

star star star star star

Predivan stan u blizini svega! Toplo preporučujem!

Milica Jovic, 06/01/2020

star star star star star

Odlično mesto, mnogo veće nego što izgleda na fotografiji. Savršena centralna lokacija blizu svega.

Maroš Nabiev, 06/01/2020

star star star star star

Preporučujem najbolji smeštaj u Beogradu. Apartman je zaista blizu centra grada. Oko apartmana nalaze se jeftini i stilski pubovi i restorani. Takođe je stan vrlo lep i elegantan, sa kuhinjom i balkonom sa koga se pruža lep pogled na ulice Beograda. Uskoro se vraćam.

Nemanja Markovic, 07/05/2019

star star star star star

Dugi niz godina dolazim u stanove porodice Rakocevic. Raduje me što nisu popustil sa uslugom i kvalitetom. Jednom rečju za svaku su preporuku njihovi stanovi.

Daniela San Martin, 10/02/2020

star star star star star

Toplo bih preporučio ovaj stan. Ima sve - odličnu lokaciju, neverovatno gostoprimstvo i vrlo jednostavnu komunikaciju sa predivnim domaćinom. Naš poslovni partner, koji je boravio u stanu, bio je zadivljen gostoljubivošću i ljubaznošću domaćina. Prijava / odjava bila je veoma jednostavna i komunikacija je bila sjajna i puna podrške. Opet bismo unajmili ovaj stan.

Matthew Davolic, 12/02/2020

star star star star star

Odlična lokacija, odličan stan, vrlo čist! Nadam se da ću ponovo ostati ovde kada se vratim u Beograd.

Zorica Pillow, 16/01/2020

star star star star star

Hvala vam puno na svemu Dušice! Stan je na savršenoj lokaciji i sigurno ćemo se vratiti!

Aleksandar Stankovic, 20/01/2020

star star star star star

Veoma prostran stan, lokacija je odlična, a pogled prelep. Jako sam uživao boraviti u Dušicinom stanu. P. S. Mislim da nikada nisam spavao u udobnijim čaršafima, spavao kao beba svake večeri.

Slobodan Milosavljevic, 21/01/2020

star star star star star

Udoban stan u vrlo centralnom delu Beograda. Imao sam problema s kontaktiranjem domaćina, ali onda je sve prošlo bez problema. Preporučio bih.

Natalia Martel, 27/01/2020

star star star star star

Bilo je super boraviti u stanu skod Dušice. Stan se nalazi u samom srcu Beograda i domaćin je bio veoma predusretljiv. Stan je bio neverovatan !!