Apartmani Beograd na danApartmani Beograd - možda se pitate šta su apartmani za kratak boravak? šta znači "kratkoročan smeštaj" ili  i kako se oni razlikuju od hotela ili iznajmljenog stana na duži rok? Može li se iznajmiti stan za kraći boravak? Jesu li oni poput jeftinih hotela ili su to luksuzni apartmani? Pročitajte naše vidjenje!  Beograd Apartmani


Pojam "servisirani Apartmani" začet je u SAD-u i nastao je iz potrebe za smeštajem sa više komfora i prostora od hotelske sobe s krevetom i kupatilom. Gosti uglavnom imaju potrebu da se osećaju kao kod kuće, posebno oni na dugim poslovnim zadacima, sa potrebom da pripreme svoje obroke umesto korišćenja hotelskih restorana. Njima je potreban prostor za opuštanje i rad u dnevnoj sobi / dnevnom boravku, umesto da su zatvoreni u jednoj sobi. Medjutim, oni takodje vole prednosti hotela: čišćenje sobe, zamena posteljine i da sve komunalije poput struje, grejanja, telefona, interneta i održavanja budu u nadležnosti stanodavca.


Dodajući tome brzinu i potrebu kretanja ogromnog broja ljudi, apartmani za kratkoročni boravak nametnuli su se kao dominantan vid smeštaja.


Servisirani apartman može biti studio apartman, koji je najbliži rodjak hotelskoj sobi i pogodan je za 1 ili 2 osobe. Prostor ima krevet, obično bračni krevet, kupatilo i što je najvažnije kuhinju. Kuhinje u studio apartmanima su uglavnom male, sadrže šporet, mikrotalasnu peć, frižider i mašinu za veš.
Apartmani Beograd Rakoc

Veći apartmani sa 1-3 spavaće sobe, imaju prostranije kuhinje, sa uredjajem za pranje posudja i svim dodatnim aparatima koji su potrebni za pripremu obroka za porodicu i prijatelje. Veći apartmani mogu primiti do 6, ponekad 8 gostiju i neki imaju balkone i terase! (pogledajte apartman Andric)


Svi naši apartmani su luksuzno opremljeni na najboljim lokacijama u Beogradu sa osobljem dostupno gostima za bilo kakva pitanja i pomoć. Usluga hotelskog tipa, tj. promene posteljina, održavanje, sigurnost ...


Kada rezervišete apartman kod nas, dobićete jasnu pisanu potvrdu vaše rezervacije, adresu, i kontakt telefon osobe kojoj se možete obratiti ukoliko trebate pomoć za vreme svog boravka.
Baš kao hotel, možete rezervisati svoj apartman od jedne noći do nekoliko meseci! Proces rezervacije, uslovi depozita i uslovi plaćanja razlikuju se zavisno od toga gde ćete odsesti i koliko ćete dugo boraviti. Rakoc Apartmani Beograd


Možemo vam pomoći da pronadjete najprikladnije apartmane za svoj planirani boravak i po najboljoj ceni. Takodje vam možemo pomoći savetom o tome gde je najbolje da odsednete zavisno od toga zašto ste u poseti Beogradu, npr. koji se apartmani nalaze u neposrednoj blizini vaše odrednice.


Nadamo se da je ovaj brzi vodič pomogao u objašnjenju razloga za izbor Apartmana kada ste u poseti Beogradu.


Molimo, slobodno nas kontaktirajte kako bi vam pomogli oko planiranja vaše sledeće posete Beogradu.