Apartmani Beograd - O nama

Apartmani Beograd - Rakoc d.o.o. je porodična firma osnovana 2007.godine. U našoj ponudi možete pronaći različite stanove u strogom centru Beograda, koji su u potpunosti opremljeni i prilagodjeni za kraći boravak - stan na dan.

Posvetili smo se tome da gostima koji menjaju mesto boravka ili jednostavno zbog posla putuju u inostranstvo omogućimo kvalitetan život. Zelimo da se naši gosti osećaju “kao kod kuće”. Mi verujemo da su apartmani smeštaj budućnosti. Putnik koji želi da izbegne preskup i prestrog boravak u hotelu bira stan na dan. Apartmani u Beogradu su pametan način kako uštedeti novc, ali ne na stilu, udobnosti i fleksibilnosti. Opustite se, zavalite se u naslonjači i uživajte u svom prostoru. Pripremite hranu, jedite kad želite i šta želite, zabavite se ili održite poslovni sastanak – sve to možete kod nas; vaš dom stan na dan.

Apartmani su opremljeni kao bilo koji moderan stan, a ogromnu vrednost  mozete koristiti na nekoliko noći, pa sve do više meseci, shodno Vašim potrebama.

Zašto da rezervišete apartman u Beogradu kod nas:

• Isplativo rešenje za smeštaj. Ušteda preko 30% u odnosu na troškove hotela.
Najniža cena zagarantovana
• Mi smo porodicna firma i isključivi vlasnici
• Kvalitetni i dobro opremljeni apartmani na najboljim lokacijama  
• veći stupanj privatnosti
Besplatna usluga rezervacije
• Jedan agent će vam biti na usluzi od početka do kraja vašeg boravka.


Dakle, kako bi pronašli idealan apartman u Beogradu, nazovite +381 64 641 3110

Zaboravite malu hotelsku sobu u kojoj morate manevrisati oko prtljaga, raditi na krilu i pokušavati da se opustite nakon napornog radnog dana ili razgledanja, kada možete uživati ​​u dodatnom prostoru i fleksibilnosti naših apartmana!

Uz dnevni boravak i trpezariju zajedno s modernim sadržajima, moderno kupatilo s peškirima i bade mantilima, potpuno opremljenu kuhinju za pripremu, kuvanje i serviranje hrane i udobnu spavaću sobu, ovaj smeštaj nudi sve što vam treba da uživate u vašem boravku. Beograd apartmani su odlični za pojedince, porodicu i grupe koji su tu na kratke posete. Jednostavno nazovite ili nam pošaljite e-mail i rado ćemo pronaći adekvatan smeštaj za Vas!