Usluga i kvalitet kao hotel - Beograd apartmani

Relativno nov biznis, umesto hotela - Beograd apartmani; smeštaj koji direktno veže vlasnika i korisnike. Naša orijentacija su isključivo apartmani u strogom centru grada. Zašto apartmani Rakoc? Poredimo se sa hotelima. Luksuzno uredjeni i opremljeni apartmani visoke klase, sloboda i kvalitet sa puno prostora, udobnost i svežina, cene neuporedivo niže kao i osećaj sopstvenog doma, snažan su ekvivalent u odnosu na hotel.
Specijalizovali smo se za kratak boravak. Potreba da nametnemo visoke standarde u apartmanskom smeštaju čini naš trud veoma opravdanim. Apartmani gde je sve novo i potpuno opremljeno, modernog dizajna, besprekorno čisto uz obilje posteljina i peškira prednjače kvalitetom. Stalna potreba da uvećamo nivo usluge, izdvaja nas u retke firme tog tipa. Jamcimo da je sve identicno kao na fotografijama i vedeo zapisu, vas boravak bice besplatan ukoliko navodi niosu tacni.

Tim sa iskustvom i jakom željom da sve bude jednostavno, ma kakve da su Vaše potrebe: rad, putovanje, slobodno vreme, preseljenje, praznik ili odmor; preduzima sve da svaki vid vaše potrebe učini lagodnim, a povratak uspešanim i srećanim. Još jedan razlog da ostanete duže, Beograd apartmani - Apartmani Rakoc.

Apartman Dorćol Beograd  A29
Boravite u parku, apartman Dorćol, Studentski trg za samo 60€
Strogi centar