Apartmani Beograd Rakoc- Beograd na vodi – Naše želje

beograd-na-vodi-beograd-apartmani

Izgradnja projekta “Beograd na vodi” počenje 1. marta 2015
Maketa, “Beograd na vodi” u zgradi “Geozavoda” u Karađorđevoj 48,
Adaptacija zgrade Geozavoda , deo je projekta-plana “Beograd na vodi”, Vlade Srbije.
Očekuje se vidljiviji rad ‘Igl hils’-a iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i prvi korak realizacije projekta “Beograd na vodi”.
Uređenje oko 100 hektara zemlje u Savskom amfiteatru, i izgradnja dva miliona kvadrata stambennog, poslovnog, komercijalnog, umetničkog i kulturnog sadržaja.
Projektovanja i realizacija projekta u februaru ili martu 2015. godine, gde će biti prvo izgrađena kula od 210 metara i šoping-mol.
Isto tako brza izgradnja četiri posebne zgrade – dva hotela i dve stambene jedinice.
Brzina prodaje 2.000 apartmana u kompleksu “Beograd na vodi”
“dve, tri hiljade apartmana” u kompleksu “Beograd na vodi” biće prodato unapred.
Nosilac posla na projektu uređenja savskog priobalja, od Brankovog mosta do kompleksa Beogradskog Sajma, u ime Vlade Srbije, biće Društvo sa ograničenom odgovornošću “Beograd na vodi”.
Odgovorni za realizaciju projekta “Beograd na vodi” su potpuno nove firme i sa jedne i sa druge strane kije će voditi ovaj projekat?
Oaza ponude apartmani Beograda za sada su Apartmani u Beogradu – Rakoc. Lux smeštaj u Beogradu lokacija buducnosti, “Beograd na vodi” .
Savamala i novija dešavanja na Savskom amfiteatru sa burnim noćnim provodom, otvoriće novo lice Beograda.

BEOGRAD NA VODI – ŠTA AKO SE NE DESI

beograd-na-vodi-apartmani-beograd

Da se po Generalnom planu Beograda tretira kao zona posebnog poslovnog kompleksa, za koju je predviđena razrada planova detaljne regulacije, kao i da se raspiše međunarodni urbanistički konkurs za idejna rešenja budućeg izgleda područja, što je za ovako dragocene lokacije uobičajena praksa u svetu.
Da se istovremeno projektuju sadržaji na obe strane reke i da se nađu adekvatna saobraćajna rešenja za povezivanje leve i desne savske obale. „Beograd na vodi” za sada tretira samo desnu obalu.
Železnička stanica i veliki reklamni pano, “Beograd na vodi” – uz poruku “Slavimo Beograd”, obecanje da će duh grada kakav je Beograd ostati sačuvan.
Osim tržnog centra planiranog u blizini mosta Gazela, koji će, kako kažu vođe projekta „Beograd na vodi”, biti najveći u regionu, u Savskom amfiteatru nići će hoteli visoke kategorije, poslovna i stambena zdanja, obilje parkova i zelenih površina. Zgrade „Pošte”, glavne železničke stanice, njene ložionice iz 19. veka i Beogradska zadruga biće renovirani i namenjeni za kulturu. Stari železnički most postaće pešački, sa kafićima i restoranima.
Zgrada “Geozavoda”, prestizna građevina, danas skromno odevena, predstavlja u izlozenom delu maketu “Beograda na vodi”.
Sve se to savrseno uklapa sa zdanjem Zeleznicke stanice i zgradom Hotel Bristola koje su arhitektonski biseri graditeljstva, Savamale.
Apartmani Beograd Rakoc – Savamala, skromnom ponudom i nenametljivim izgledom uklapaju se u savremen i moderan Beograd.