Apartmani u Beogradu – Rakoc

 

Rakoc Apartmani Beograd

Strogi centar Beograda

Smešteni u srcu Beograda, samo 1minut hoda od Trga Republike, Knez Mihailove ulice i 10 minuta hoda od glavne Autobuske i Železničke stanice, Rakoc firma nudi luksuzno opremljene apartmane za kratkoročni i dugoročni smeštaj.
Luksuzni i savremeni stanovi imaju prostrane spavaće sobe, visoko kvalitetne antialergijske posteljine, moderna kupatila s toaletnim potrepštinama, potpuno opremljene kuhinje, otvoren dnevni boravak s LCD TV i DVD player, besplatni Wi-Fi , nedeljno čišćenje i 24-časa dostupnost. Apartmani Rakoc nude uslugu čišćenja i servisiranja stanova za goste koji borave nedelju dana ili duže.

Izbor i odluka ZA luksuzni smeštaj Rakoc u centru, pravo je i valjano rešenje. Najraznovrsniji izbor turističkih atrakcija: pozorišta, galerija, restorana, trgovina, muzeja, trgova, poznatih galerija sve je na minut hoda od većine naših stanova.

Skadarlija, u samom centru, jedna od najpoznatijih Beogradskih znamenitosti, udaljena je nekoliko minuta hoda od naših stanova. Ako ste ljubitelj hrane, možete posetiti mnogobrojne restorane sa divnom muzikom uz domaću hranu i dobro vino. Savamala ili Beograd na vodi, takođe savršeno mesto sa novim restoranima, brojnim barovima i klubovima.
Kraljevske Palate, danas Gradska i Predsednička rezidencija i prelepa ambijentalna celina na svega 5 minuta hoda od mnogih apartmana u našem posedu. Ako vam se sviđa istorijat jedne od kraljevskih porodica, možete se pridružiti jednoj od mnogobrojnih tura i uživati u lepoti arhitekture, enterijeru i ogromnom šumsmom kraljevskom komleksu.

Smeštajna ponuda – stan na dan u živoj i staroj gradskoj četvrti na samo 5 minuta hoda od svih glavnih atrakcija, iskustveni i višegodišnji razvojni put firme Rakoc, nagrađen je sa 90% povratnih gostiju. Izvanredni rezultati za devet uzastopnih godina poslovanja i konstantno visoko zadovoljstvo gostiju.

http://rakoc.co.rs/