Beograd otvorenog srca

Gradovi i drzave na starom kontinentu, pruzaju mogucnost da osetite ukus kuhinje celog sveta, da vidite sve vazne istorijske i umetnicke eksponate, da vidite vazna naucna, kulturna i sportska desavanja, ali ono sto Beograd izdvaja od svih evropskih metropola je neobicna balkanska toplina, razigranost duha, sto se najbolje oseti u prijateljskom zagrljaju i dobrom provodu,  sto svaki gost Beograda ponese kao trajnu sliku. 

Ono što Beograd čini toliko privlačnim za sve koji dođu i prođu kroz njega jesu atmosfera, ljudi i atraktivna i raznolika ponuda grada kada je dnevni i noćni život u pitanju. O tome već godinama pišu i preporučuju ga mnogi svetski časopisi koji se bave turizmom. Jedinstven, privlačan, sa posebnim šarmom spojenim u kombinaciji starog i novog, Istoka i Zapada, Beograd je uvek bio na raskršću ova dva sveta čiji uticaji su vidljivi na svakom koraku. To je grad pun kontrasta, haotičan i užurban u kome ćete moći da osetite duh prošlih vremena jer je ovo grad sa bogatom istorijom i kulturom. To je grad koji nikada ne spava a ono što ga odvaja od ostalih metropola koji možda imaju ekskluzivniju ponudu noćnog i dnevnog života jeste duh koga čine ljudi.

Ono što privlači turiste poslednju deceniju a što su beograđani oduvek znali jeste činjenica da Beograd ima raznolik noćni život nudeći za svačiji ukus po nešto. U mnogobrojnim kafićima i klubovima zastupljeno je sve, od etno i folk zvuka preko klasične muzike do hevi metala i tehna. Po tome su pre svega poznati Skadarlija, boemska četvrt i splavovi na reci gde se uz piće i hranu može uživati do jutra.

Nakon dobrog domaceg vina, vrhunske rakije, prirodan sled je odmor u apartmanima na kojima mogu da pozavide cak i London i Madrid. 

Beograd je grad otvorenog srca, beograđani znaju da žive i uživaju, oni su hedonisti bili i ostali uprkos teškim godinama u skorijoj istoriji i to se oseća na svakom koraku. Bilo da boravite sami ili sa prijateljima ono što treba da znate je da vam u ovom gradu nikada neće biti dosadno.

Zato dobrodošli u Beograd i što lepši provod  u ovom čarobnom gradu žele vam Beograd apartmani.