Vaša bi kuhinja mogla biti bolja od restorana u blizini

stan na dan kuhinjaPalačinke: tradicionalno, svi su trebali čuti za njih. Svi su ih verovatno vec probali. Uglavnom se ovaj užitak konzumira tokom dana. Kao deo jednostavnog doručka, ručka ili kao večera, ili samo negde između. Tokom svog kratkog boravka u Beogradu, u stan na dan Rakoc isprobajte poznati recept za palačinke jednom (dok šetate ulicama Beograda, uživajući u palačinkama u stilu “sve što možete pojesti”). Mi vam možemo pružiti najbolje adrese restorana u Beogradu. Kompletne porodice grickaju ovu tipičnu hranu – poslasticu. Kao i kod mnogih recepata, i ovde se radi o širokom spektru ukusa zavisno od preliva. Palačinke bi se mogle filovati gotovo svime: džemom, čokoladom, voćem, mesom, orasima, povrćem,i tako dalje.

Opcija koja svima prija je “Doručak kod kuće”. Dok boravite kod kuće, t.j. u nekom od naših servisiranih i opremljenih apartmana, imate svoju kuhinju, zar ne? Zašto ne biste napravili vlastitu kreaciju? Izrada vlastitih palačinki nije samo ukusnije od kupovine, već je tako jednostavno! Dopustite mi da vam predložim: napravite mešavinu od 3 jaja, 200 grama brašna i 300 ml mleka. Testo sipajte u količini dovoljnoj da pokrijete površinu svog tiganja. Potrebno je nekoliko minuta da dobije lepu smeđu boju. Nakon što jednom okrenete palačinku, prekrijte je malim kriškama starog sira. Nakon 1-2 minute pečenja, dodajte mu nekoliko kriški slanine za završni dodir. Na kraju, preklopite na dva dela i premažite sirupom i / ili šećerom u prahu. Hmmmm, ukusno! Na kraju, kako biste doprineli svom dnevnom unosu vitamina, kriške jabuke biće vredan dodatak vašoj palačinki.

stan na dan palacinke

Ovaj recept, nazovite ga „Rakoc dobro jutro palačinka“, samo je jedan primer za doručak kod kuće. Kladimo se da ste svi zadovoljni što ste sami napravili palačinke. A sigurni smo da će se realizovati niz najneobičnijih ideja. Iz inspiracije? Kao što mi vršimo najam apartmana s gostoprimstvom, tako ćete vi dobiti mešavinu palačinki sa svojim zadivljujućim kreativnim mislima.

palacinke-stan na dan

 

Ali obećajte mi jedno: podelite svoje ideje sa Rakoc apartmanima i drugim našim čitateljima! A ako je moguće, pošaljite nam sliku svog stvaralaštva i sebe, po mogućnosti snimljenog u nekom od naših apartmana, naravno. Srećno i “dobar apetit”!

 

 

Živeli!